Tips för att välja leverantör av fastighetsboxar

25 jan

Har det blivit dags att investera i fastighetsboxar? Då finns flera saker att tänka på inför köpet. Det finns många modeller och leverantörer att välja bland och för att välja ”rätt” leverantör av fastighetsboxar kan det vara väl värt att göra några jämförelser. Nedan följer några bra tips och råd för att investeringen ska bli så bra som möjligt.

Hur ser utbudet ut?

För att välja leverantör av fastighetsboxar är det bra att börja med att granska utbudet. Hur många leverantörer finns det – och hur många av dessa levererar till den aktuella orten? Många leverantörer arbetar mer eller mindre över hela landet så det brukar sällan vara ett problem – men det är helt klart bra att kolla upp för att inte missa någon leverantör som kanske är den ”rätta”.

Vad erbjuder dom olika leverantörerna?

Nästa steg är att ställa leverantörerna mot varandra. Att jämföra alla kanske inte är nödvändigt, med genom att välja ut ett par stycken som känns intressanta behöver arbetet inte bli så stort. Ett tips är att börja med 3–4 och sedan jämföra dom punkter som känns viktigast, för att sedan se om någon av dessa känns rätt. Om dom sedan inte gör det är det bara att jämföra vidare med andra aktörer.

Det första som är bra att kolla upp när en leverantör av fastighetsboxar ska väljas är vad dom olika aktörerna har att erbjuda rent produktmässigt. Kolla på olika storlekar och modeller eventuellt färger och material om det känns viktigt. Ska boxarna placeras utomhus är det extra viktigt att hitta en leverantör som erbjuder boxar för just utomhusbruk och då kan det även vara värt att kolla efter tillbehör, så som skärmtak och så vidare.

Fler tips för att välja leverantör av fastighetsboxar

Vid val av leverantör av fastighetsboxar är det såklart viktigt att hitta rätt produkter men det finns även andra saker som kan vara bra att kolla upp. Även här är det smart att utgå från behovet. Är det till exempel bråttom att få boxarna levererade, eller gör det inget om det dröjer? Jämför gärna följande punkter för att göra en så bra investering som möjligt:

  • Hur mycket kostar det?
  • Hur lång är leveranstiden?
  • Ingår montering?

Söker ni leverantör av fastighetsboxar så besök fastighetsbox.se som har personlig service.