Alla hjärtans dag är kärlekens stora högtid

24 jan

Alla hjärtans dag är en stor högtid runt om i världen och så även här hemma i Sverige. Denna högtid firas varje år den 14 februari. Den är tillägnad kärleken och ger dig ett utmärkt tillfälle att visa en person … Läs mer »

Billigaste mobilabonnemang hittas om…

4 aug

Är priset det som är allra viktigast? Att hitta billigaste mobilabonnemang handlar både om att jämföra olika operatörer och att minska antalet förmåner som ingår. Du minskar surfmängden Det som primärt avgör priset på ett mobilabonnemang är hur stor surfmängd … Läs mer »

Tips för att välja leverantör av fastighetsboxar

25 jan

Har det blivit dags att investera i fastighetsboxar? Då finns flera saker att tänka på inför köpet. Det finns många modeller och leverantörer att välja bland och för att välja ”rätt” leverantör av fastighetsboxar kan det vara väl värt att … Läs mer »

Svenskt fritidshus sålt för närmare 48 miljoner kr

28 dec

Marknaden för fritidshus är minst sagt väldigt het just nu – nyligen såldes det allra dyraste fritidsboendet i vårt land hittills i år. Köpeskillingen uppgick till inte mindre än 47,8 miljoner kronor. Fastigheten ifråga har en väldigt bra placering och … Läs mer »

Vad är ett siteregister?

23 aug

Ett webbregister fungerar i princip som en telefonkatalog för webbsajter. Det är ett digitalt register som du kan lista din webbplats i för att nå ut till fler människor. Exakt vilken information som presenteras varierar beroende på vilken sajt du … Läs mer »

Fakta om stambyte i Stockholm

30 jul

Danixo har specialiserat sig på stambyte och kringliggande tjänster. På deras hemsida presenterar de en informationsartikel om stambyte i huvudstaden. Denna text är en sammanfattning av den artikeln. Vad innebär ett stambyte? Stambyte innebär att fastighetens stammar och rör byts … Läs mer »

Bästa mobiloperatören när du ska byta mobilabonnemang

30 jul

Börjar det bli dags att testa en ny operatör? Det är varken särskilt svårt eller krångligt att byta mobiloperatör och mobilabonnemang, men det kan vara bra att ha lite framförhållning, eftersom det finns en del procedurer som ska utföras. Särskilt … Läs mer »