Så finner du en populär sommarpresent till anställda

8 apr

Sommarperioden är ofta en tid för företag att visa uppskattning till sina anställda. En populär sommarpresent till anställda är gåvokort. Gåvokort har flera fördelar, bland annat då de ger företag möjlighet att ge en flexibel och personlig present. Samtidigt får … Läs mer »

Då bör du använda kemisk peeling för dina hudproblem

25 mar

Kemisk peeling är en kosmetisk behandling som används för att förbättra hudens utseende och textur. Det innebär att en kemisk lösning appliceras på huden, vanligtvis i ansiktet, för att avlägsna de yttre lagren av döda hudceller. Denna process främjar också … Läs mer »

Alla hjärtans dag är kärlekens stora högtid

24 jan

Alla hjärtans dag är en stor högtid runt om i världen och så även här hemma i Sverige. Denna högtid firas varje år den 14 februari. Den är tillägnad kärleken och ger dig ett utmärkt tillfälle att visa en person … Läs mer »

Billigaste mobilabonnemang hittas om…

4 aug

Är priset det som är allra viktigast? Att hitta billigaste mobilabonnemang handlar både om att jämföra olika operatörer och att minska antalet förmåner som ingår. Du minskar surfmängden Det som primärt avgör priset på ett mobilabonnemang är hur stor surfmängd … Läs mer »

Tips för att välja leverantör av fastighetsboxar

25 jan

Har det blivit dags att investera i fastighetsboxar? Då finns flera saker att tänka på inför köpet. Det finns många modeller och leverantörer att välja bland och för att välja ”rätt” leverantör av fastighetsboxar kan det vara väl värt att … Läs mer »

Svenskt fritidshus sålt för närmare 48 miljoner kr

28 dec

Marknaden för fritidshus är minst sagt väldigt het just nu – nyligen såldes det allra dyraste fritidsboendet i vårt land hittills i år. Köpeskillingen uppgick till inte mindre än 47,8 miljoner kronor. Fastigheten ifråga har en väldigt bra placering och … Läs mer »