Guldhandel i Sverige

25 jan

Guldpris har historiskt sett varit volatilt. Det finns tecken på att guldhandeln är på väg att vända. Efterfrågan på guldmynt och guldtackor ökar nu när investerare ser guld som en säker hamn under osäkra tider. Även centralbanker börjar köpa mer … Läs mer »

Om jobb som konsult psykolog

25 sep

En konsult psykolog är en professionell som erbjuder psykologiska tjänster på konsultbasis. Detta innebär att de inte är anställda av en specifik organisation eller institution utan istället erbjuder sina tjänster till olika företag eller individer som behöver hjälp med psykologiska … Läs mer »

Flexkontot kan vara ett alternativ för många låntagare

27 jul

Det kan ibland vara skrämmande och snårigt att försöka hitta rätt i den vida världen av finansiella produkter. För många människor kan en låg kreditvärdighet eller befintliga betalningsanmärkningar göra det utmanande att säkra ett helt vanligt banklån. Det behöver dock … Läs mer »

Så finner du en populär sommarpresent till anställda

8 apr

Sommarperioden är ofta en tid för företag att visa uppskattning till sina anställda. En populär sommarpresent till anställda är gåvokort. Gåvokort har flera fördelar, bland annat då de ger företag möjlighet att ge en flexibel och personlig present. Samtidigt får … Läs mer »

Då bör du använda kemisk peeling för dina hudproblem

25 mar

Kemisk peeling är en kosmetisk behandling som används för att förbättra hudens utseende och textur. Det innebär att en kemisk lösning appliceras på huden, vanligtvis i ansiktet, för att avlägsna de yttre lagren av döda hudceller. Denna process främjar också … Läs mer »

Alla hjärtans dag är kärlekens stora högtid

24 jan

Alla hjärtans dag är en stor högtid runt om i världen och så även här hemma i Sverige. Denna högtid firas varje år den 14 februari. Den är tillägnad kärleken och ger dig ett utmärkt tillfälle att visa en person … Läs mer »