Så får du kontakt med proffssystern

13 mar

Så får du kontakt med proffssystern

Proffssystern är ett företag som sysslar med hemtjänst i Stockholm. De beskriver sig själva som ett bolag som erbjuder omsorg och vård som är personligt utformad efter kundernas önskemål och behov. Detta med ”mångårig erfarenhet och ett genuint engagemang” som grund.

I den här texten tittar vi på hur man kan ta kontakt med dem.

Besöka kontoret

Kontoret ligger på Finlandsgatan 18 i Kista i nordvästra Stockholm. Åker man kollektivt från centralstationen är det enkelt att sätta sig på blåa linjen och helt enkelt gå av vid Kista tunnelbanestation. Från tunnelbanestationen tar det ungefär 25 minuter att gå. Sträckan är två kilometer och det finns flera rutter man kan ta. Snabbast är att gå via Rogalandsgången eller Norgegatan.

Det är möjligt att tunnelbanan inte är det snabbaste sättet för dig att ta dig dit. Det beror helt enkelt på varifrån du åker. Det enklaste är att gå in på SL:s hemsida eller ladda ned deras app och skriva in ”Finlandsgatan 18” och varifrån du vill åka. Du får då fram en detaljerad resplan.

Kista ligger också praktiskt beläget vid E4:an, för den som åker bil. Kör man från centrala Stockholm är det bara att åka ut på E4:an i södergående riktning och åka i ungefär 20 – 25 minuter.

Ring eller maila

Det enklaste sättet är kanske att helt enkelt ringa eller maila. Snabbast går det givetvis att ringa, även om det inte går att göra det under dygnets alla timmar kanske. Mailar du får du svar senare, men det kan vara praktiskt det också. Du kan till exempel boka hemtjänst och bli ny kund härifrån.

Facebook

Du kan också söka efter ”Proffssystern” på Facebook och ta kontakt med dem därifrån. Här finns en knapp där det står ”Skicka meddelande”. Tryck på den så öppnas messengerrutan, och det är bara att börja skriva. Det är oklart hur lång tid det tar för dem att svara. Många gånger brukar det stå en genomsnittlig svarstid, men det gör det alltså inte här. Det är en ganska liten Facebooksida (24 gillningar) och inga direkta uppdateringar i flödet, så det är oklart hur ofta de tittar till den. Det står inte heller någonting om deras hemtjänst eller övrig information om dem, utan enbart att de är ett ”sjukvårdsföretag”.

Du kan även besöka deras hemsida: www.hemtjänststockholm.nu