Nya generationens bantningspiller

18 mar

Nya generationens bantningspiller

Forskare i USA håller på och utvecklar ett nytt sorts bantningspiller. Tanken är att försöka lura kroppen och få den att bränna fett. När du tar pillret så tror kroppen att den har fått i sig en massa kalorier och ämnesomsättningen höjs. Till skillnad från traditionella piller så löser sig inte det nya pilret i blodet utan ligger kvar i tarmarna och på det viset får man mycket färre bieffekter. I dagsläget så testar man bantningspillret på möss med en förhoppning om att kunna lansera bantningspillret på marknaden för människor inom en fem-årsperiod.

Var kan man köpa bantningspiller?

Bantningspiller kan man köpa på många olika ställen. Dels finns det hälsokostaffärer som till exempel Life, Life Land, Hälsokraft och Doktor Mat. Går du till en hälsokostaffär kan du se och ta på förpackningarna. Du kan få personliga råd av personalen och ställa alla de frågor som du kan ha runt bantningspiller. Personalen i hälsokostaffärer brukar vara väl påläst och kan ge dig bra information. Du kan också handla bantningspiller på nätet. Det finns många e-butiker som säljer både kosttillskott och bantningspiller. Du får tillgång till ett obegränsat utbud och kan beställa både från Sverige och utlandet till förmånliga priser.

Hur doserar jag bantningspiller rätt?

När du köper ett bantningspiller i Sverige så följer det alltid med en innehållsförteckning och doseringsrekommendationer. Du ska alltid ta några minuter och läsa igenom innehållsförteckningen och notisen om hur man ska ta bantningspillret. Då får du reda på allt du behöver om eventuella bieffekter och vad du ska göra om du till exempel får ont i magen. En del preparat ska du alltid ta på fastande mage direkt på morgonen du vaknar innan frukost för att få upp ämnesomsättningen direkt på morgonen. Andra piller ska tas i samband med en måltid.

Vikten av motion

När du äter bantningspiller får du inte glömma bort att samtidigt motionera. Även om du nästan känner dig utmattad så försök att få in fysiskt aktivitet I ditt dagliga liv. Du kommer snabbt märka att du känner dig piggare och har mer energi. Ibland kan det räcka med en promenad. Att ta en promenad är något du alltid kan göra, det är enkelt och kostar ingenting. Man behöver ingen utbildning eller utrustning, man kan gå när som helst och nästan var som helst. Även en kort promenad på tio minuter ger positiv effekt. Det är också bra att gå på gym och träna styrketräning eftersom muskler hjälper dig att bränna fett.