Komfort och stil

13 mar

Komfort och stil

Företaget Ecco skor grundades i Danmark redan 1963 och är idag är varumärke som säljs i många länder över hela världen. Ecco skor är kända för att på ett fantastiskt sätt kombinera snygg och trendig design med komfort. Skorna är stilrena och uppskattas för att de alltid är så otroligt bekväma att använda samtidigt som de har lyxiga detaljer. Eccos skor har alltid en mycket hög kvalitet, de är slitstarka och gjorda av noggrant utvalt läder. Foten står alltid i centrum när Ecco designar skor och det viktigaste när man utformar olika modeller är att skorna ska sitta bekvämt på foten.

Stort utbud

Ecco har ett stort sortiment av många olika modeller, uppiggande färger och spännande material. De tillverkar allt från vandringsskor och sandaler till vinterkängor och högklackade skor. Många kvinnor väljer just Ecco skor när de ska köpa högklackat för att de vet att de kan ha på sig skorna en hel kväll utan få ont i fötterna. Det finns också skor för barn och speciella modeller för både honom och henne. För den som gillar mjuka och behagliga ballerinaskor för sommaren så finns det också många olika modeller att välja mellan. Ecco tillverkar skor i både skin och Gore Tex som är känt för sin fantastiska förmåga att stå emot vatten.

Ett miljömedvetet varumärke

Läder är ett av de material som Ecco använder sig mest av i sina skor. Det är mycket viktigt att lädret är av hög kvalitet, därför har Ecco sina egna garverier där de ständigt kvalitetssäkrar materialet. Man jobbar kontinuerligt med att försöka minska den miljöpåverkan som garvning orsakar. Ecco skor har en lång hållbarhet vilket är viktigt ut miljöhänseende. ”Slit och släng” finns inte när det kommer till Ecco skor. Man använder alltid ny teknik och försöker ständigt modernisera produktionen på olika sätt för att minska miljöpåverkan.

En mångsidig sko

Man kan verkligen använda Ecco skor året om och vid många olika tillfällen. Ecco skor passar för semestern på stranden, när du ska vandra i fjällen eller promenera i skogen. Det finns modeller som passar den stilsäkra karriärkvinnan och den kostymklädde mannen. Det finns klassiska modeller som passar personer som har mer traditionell stil och mer vågade modeller för den modemedvetne konsumenten. Du kan alltid vara säker på att vilken modell du än väljer så är skorna alltid av mycket hög kvalitet och du kommer att kunna använda dem under flera år framöver.