Nätbingo – ett nytt och spännande sätt att spela bingo

4 maj

Nätbingo – ett nytt och spännande sätt att spela bingo

Har du testat att spela bingo på nätet? Det fungerar likadant som vanlig bingo. Enda skillnaden är att du spelar online. Nätbingo är enkelt att lära sig. Om du har tur kan du vinna en slant samtidigt som du har kul. På internet finns bingospel som är gratis att testa. Det finns också spel som kostar pengar. De brukar kosta ungefär 5-20 kronor per spelomgång. Du behöver skapa ett konto på en hemsida som erbjuder bingospel för att kunna spela. Om du vinner pengar sätts dessa in på ditt spelkonto. Hur mycket pengar du kan vinna varierar från spel till spel. Det kan handla om allt från några hundralappar upp till flera hundra tusen kronor.

Så går det till att spela bingo på nätet

Precis som i vanlig bingo får du en bricka med olika nummer i rutor. Ett slumpmässigt nummer dras och visas på din skärm. Då gäller det för dig att kryssa för det numret på din bingobricka. Om du får fem i rad – vågrätt, lodrätt eller diagonalt – vinner du. Det gäller alltså att ha tur för att vinna. Ofta finns det möjlighet att chatta med dina medspelare och på så sätt umgås kring spelet. Så kallade chattmoderatorer finns där för att se till att det alltid är trevlig stämning i chatten. Ibland finns också chattspel. Det är enkla spel som spelas i chatten medan spelarna väntar på att nästa nummer ska dras.

Det är enkelt att komma igång med onlinebingo

Har du en stund över passar det perfekt att spela bingo. Det går snabbt att spela en omgång. Om du är osäker på om du kommer att gilla spelet kan du skapa ett konto på någon av de hemsidor som erbjuder gratis bingo. Testa att spela gratis och se om det är din grej. Om du tycker att det är roligt kan du sedan gå vidare och prova att spela för pengar. Det finns många olika hemsidor som erbjuder onlinebingo. Välj en som du tycker ser trevlig och seriös ut. Var försiktig i början, det är lätt hänt att man börjar spela för mer än vad man trodde, det kan vara en bra idé att övervinna och bearbeta sig själv om man ser att lyckan tar sig i form av spelberoende.  Lycka till med ditt spelande!