Få hjälp av en flyttfirma i Stockholm att flytta möbler

2 aug

Få hjälp av en flyttfirma i Stockholm att flytta möbler

Du har naturligtvis hört talas om att man kan ta hjälp av en flyttfirma för att för att flytta möbler och flyttkartonger från en bostad till en annan. Men du kan även anlita en flyttfirma i Stockholm när du är i behov av att flytta möbler och liknande mellan två rum i din nuvarande bostad. Många begrepp kan användas för att beskriva denna tjänst men “möbelflytt” är ett av de vanligare. Det finns flera tillfällen då du kan vilja ta hjälp av en flyttfirma i Stockholm för att flytta möbler. Här nedanför går vi igenom några av dessa.

Anlita en flyttfirma i Stockholm i samband med renovering

Om du ska renovera ditt hem och få nytt golv eller ny matta lagd, eller huset invändigt målat, behöver du sannolikt flytta otympliga möbler för att skapa en fri arbetsyta. De företag som ägnar sig åt att lägga golv- och mattläggare samt måleriföretag ägnar sig generellt inte åt att flytta möbler, vilket innebär att du själv eller någon annan behöver rensa de rum som ska renoveras. I dessa situationer anlitar många en flyttfirma i Stockholm för att få möblerna flyttade från ett rum till ett annat, alternativt till garaget eller ett förråd. När arbetet sedan är slutfört flyttar personalen på flyttfirman tillbaka möblerna igen.

Låt en flyttfirma i Stockholm frakta bort dina gamla möbler

När du har köpt nya möbler behöver du förmodligen göra dig av med dina gamla. Det kan vara en bra idé att donera möblerna men de second hand-butiker som tar emot dina möbler kräver ofta att du själv levererar dem, eller åtminstone ställer de utanför din bostad. Det är dessutom inte alla möbelföretag som erbjuder sig att frakta hem dina nya möbler. I dessa situationer kan du ta hjälp av en flyttfirma i Stockholm och få dina nya möbler hemlevererade samt dina gamla bortfraktade.

Flytt mellan två lägenheter

Ett annat vanligt scenario är att man flyttar från en lägenhet till en annan inom samma byggnad eller samma område. Om du till exempel ska flytta från andra våningen till sjunde, eller från en del av byggnaden till den andra, kan du med fördel anlita en flyttfirma i Stockholm och därmed själv slippa flytta dina möbler mellan de bägge lägenheterna.