Tjäna pengar till klassen med kirratochklart.se

27 feb

Det är på klassresan allt händer! Men många tycker att det är svårt att samla in pengar till klassen. Med kirrat och klart är det enkelt att samla in pengar till klassresan när alla hjälps åt får ni snabbt ihop pengar till klassen.

Med kirrat och klart kan ni på ett enkelt och roligt sätta samla in pengar till er klassresa. Alla i en klass har oftast inte råd att betala för vad en klassresa kostar eftersom alla barn eller familjen inte har samma förutsättningar ekonomiskt. Genom att samla in pengar tillsammans kan alla följa med på klassresan. En klassresa är ett minne för livet. Det kommer sannolikt att öka sammanhållningen i er klass och ni kommer garanterat att ha kul. Många som samlar in pengar till en klassresa väljer att sälja saker. Ibland kan sakerna vara ganska svåra att sälja, men släktingar kanske köper produkterna för att vara snälla och stötta er klass. Men tänk er istället att ni säljer produkter som är lätta att sälja eftersom det är saker som folk faktiskt vill ha.

Med kirrat och klart är det enkelt

Med kirratochklart.se säljer ni herrgårdsljus och doftljus. Detta är populära produkter som de allra flesta behöver eller vill ha. Det gör att det är enkelt att sälja och ni kan snabbt samla in pegar till er klassresa. När ni säljer ett ljus så går hälften av pegarna direkt till klasskassan. Det betyder att ni snabbt kan tjäna mycket pengar till klassresan. Om 30 personer säljer 15 produkter var så betyder det att ni tjänat över tjugo tusen kronor till klassresan. För 20 000 så kommer ni ganska lång på den där klassresan. Ni kan besöka någon av de äventyrsparker som finns runt i Sverige. Eller varför inte åka på ett spännande paddeläventyr med kanoter eller tälta på en ö i skärgården. Vissa klasser får in så mycket pengar att de har råd med en kryssning till Tallin eller en tågresa till Tyskland. Enbart fantasin sätter gränserna för vad ni kan göra på er klassresa – våga drömma stort och börja samla in pengar till klassen redan idag!

Läs mer på kirratochklart.se