Gps klocka som är bäst i test

23 mar

Ska du köpa en Gps klocka till ditt barn är sannolikheten stor att du söker efter olika tester för att hitta vilken modell som fått bäst i test. Läser du flera tester kommer flera olika modeller utses som vinnare… Orsaken är att testpersonerna kan värdera olika funktioner olika högt. Däremot kan självklart dessa tester ge en fingervisning om vad man bör titta lite extra på.

GPS Klocka bäst i test – men var?

En återförsäljare är tydlig med att deras Gps klocka för barn var bäst i test. Men de hänvisar inte till något speciellt test utan nämner enbart att kunder har hört av sig och sagt att de tycker modellen är bäst.

En av deras nyaste modeller har touchskärm, modernt utseende, gps lokalisering, samtalsfunktion samt analog och digital visning. Den är även vattentät och mycket hållbar. Eftersom de inte hänvisar till något test och inte heller lyfter fram vilka punkter som gjort den bäst i test är det svårt att veta vad som bedömts. Men enligt dem är det den Gps klocka som är bäst i test.

Test från ett barnperspektiv

En webbportal inriktad mot barnevenemang och barntillbehör utnämner en annan Gps klocka till att vara bäst. Dessutom tar de fram ett par ytterligare modeller som anses vara bäst i just deras prismodell. För självklart är det stor skillnad på de allra billigaste klockan och den dyraste. Den modell som vann testet ansågs vara den allra mest avancerade klocka som går att köpa i Sverige. Bland annat lyfts det upp att den har analog och digital urtavla, ett par olika spel och samtalsfunktion. Sett till de funktioner som nämns är det inget unikt. De allra flesta Gps klockor för barn har samtalsfunktion, en del har spel och många har både analog och digital urtavla. Eftersom det inte nämns fler funktioner är det svårt att se varför just denna klocka skulle få bäst i test.

En extraordinär GPS klocka

Ett ytterligare test lyfter upp en klocka som bäst utifrån att den har en mycket bra GPS-precision. Det unika är att denna funktion är funktionell och god både när klockan är ute och inne. Med en sådan precision är den bättre än många andra modeller. Dessutom har denna klocka även Wifi vilket skapar en tydligare positionering.

Ja – det är skillnad mellan olika klockor. Läs på och välj den som är bäst för dig.