Böcker om temat medium

27 mar

Böcker om temat medium

Många som yrkesmässigt är medium på heltid, har skrivit böcker om sina erfarenheter. Som medium träffar du nya klienter hela tiden och alla bär på sin livshistoria och har sina frågeställningar. Även mediet har sin väg att vandra och en ryggsäck full med visdom.

“Ljusfolket: andra sidan – så funkar det”

Mediumet Benny Rosenqvist har gett ut flera böcker och en av dem är Ljusfolket. Det är dock Ingrid Carlqvist som har författat boken, efter Bennys berättelser.

Boken beskrivs som en handbok när det gäller livet efter detta. Benny menar att alldeles för många av oss låter rädslan styra över våra liv. “Den andra” sidan beskrivs i boken som en plats fylld med kärlek och ljus. Benny skriver om att livet inte tar slut efter detta. Att våra själar lever vidare på andra sidan och när vi är redo återföds vi till jorden, för att skaffa oss ytterligare erfarenheter och växa som människor. I den här boken får du även lära dig om din egen så kallade “livsplan”.

“Den otroliga sanningen: ett mediums guide till den osynliga världen”

En av Englands främsta medium, Gordon Smith, ligger bakom den här boken. Han berättar om hur medier och synska personer får sin information från den så kallade “andra sidan”. Vi får reda på vad som händer när vi dör, allt enligt Gordon. Han berättar även om vad vi kan förvänta oss av livet efter det här, varför andar väljer att kommunicera med oss, sanningen om spöken och mycket mer.

“Efter livet levande: Oförklariga upplevelser”

Solveig Almqvist är forskare i parapsykologi. I den här boken skriver hon om det hon upplever i sitt yrke. Där har hon fått lyssna till många svårförklariga berättelser. I den här boken återberättar hon en del av dem.

“Den slutna kretsen: En sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden”

Den här boken är ett dramatiskt reportage som bygger på verkliga händelser. Camilla Persson, som har skrivit boken, undersöker våra mest dolda paranormala fenomen. Det finns inte många i världen som är röst- och materialisationsmedium. De sägs kunna få andar att tillfälligt förmedla sig i fysisk form. David Thompsson är en av dessa sällsynta medium. Han bor i Australien. Camilla Persson bodde hos hos David under två veckor och i den här boken redogör hon för vad som hände.

“Kyss dem inte farväl”

Den här boken är den sanna historien om mediet Allison DuBois, vars liv legat till grund för den populära TV-serien Medium.

När Allison var sex år gammal fick hon sin första glimt av ”livet på andra sidan”. Som vuxen hoppade hon av juridikstudierna, för att helhjärtat satsa på en verksamhet som medium. Hon inledde sin karriär som så kallat ”yrkesmedium” efter att ha fått sina unika förmågor bekräftade genom upprepade tester på Arizona State University. Under åren som har gått, har hennes arbete allt mer inriktats på att lösa brott. Hon anlitas flitigt av brottsutredare, organisationer och privatpersoner över hela USA.

Fler böcker

Det finns många fler böcker i det här ämnet.  Du kan få tips och läsa om att spännande som kring ämnet genom att följa Tarotguiderna på Facebook.