Teckna en billig kattförsäkring så snart som möjligt

26 nov

Som djurägare har du som högsta prioritet att säkerställa så att ditt älskade husdjur är friskt och lyckligt. Tyvärr kommer djurets glädje och hälsa ofta med en kostnad. Du behöver nämligen betala för allt från foder och leksaker till andra slags tillbehör. Dessutom kostar veterinärvård en hel del – detta vet du som har haft oturen att behöva besöka veterinären i samband med en skada eller sjukdom. Därför är det viktigt att du försöker teckna en billig kattförsäkring så snart som möjligt.

För tyvärr är verkligheten så pass bister att när olyckan väl är framme är det lätt att vara efterklok. Då är det för sent att försäkra din katt (åtminstone för den aktuella skada som har drabbat katten). Dessutom brukar fler olyckor inträffa på vinterhalvåret än på sommarhalvåret. Så om den mörkare tiden på året närmar sig är det med andra ord hög tid att se över försäkringsskyddet.

Förbered dig för vintern med en billig kattförsäkring

Du bör alltid ha din katt försäkrad, oavsett vilken årstid det är. Men när vintern närmar sig blir det särskilt viktigt att se över försäkringsskyddet. En stor del av alla olycksfall med katter inblandade inträffar trots allt under vinterhalvåret. Så om du undrar om det är värt att skaffa en försäkring eller inte är svaret att du genast bör försöka teckna en billig kattförsäkring!

Det kan vara kostsamt att vänta alltför länge med att försäkra sitt husdjur. Du kanske tänker att du kan vänta lite grann för din katt är fortfarande ung och frisk. Men faktum är att du nu har en bättre förhandlingsposition än någonsin gentemot försäkringsbolaget. Det kostar nämligen mindre att försäkra din katt medan den är ung och frisk än när den är äldre och skadedrabbad.

Försäkra din katt så snart som möjligt – vänta inte med detta

När du överväger att teckna en billig kattförsäkring eller att avstå bör du tänka på att:

  • Det är mer fördelaktigt att försäkra en kattunge än en äldre katt.
  • Ju tidigare du försäkrar din katt desto bättre.
  • Det är viktigt att du försäkrar din katt oavsett dess ålder.